''GELECEĞİMİ ŞEKİLLENDİRİYORUM '' eTwinning PROJESİ SONA ERİYOR.

Biyoloji  Öğretmenimiz Sunay ALTAN'ın yürüttüğü Aralık ayında başlayan Türkiye'den 10 okul ortaklığı ile başlatılan projede sona gelindi.

Projeye  6 öğrenci ile kariyer planlamalarında akranlarından ve rol modellerinden faydalanabilecekleri bir öğrenme ortamı oluşturmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve kaygı düzeylerini azaltarak motivasyonlarına olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılmıştır.

Projede  meslek tanıtımları, mezun buluşmaları, münazara etkinliği, Akademisyen buluşmaları, Geleceğin Meslekleri sunumları, yurt dışı eğitim ve kariyer planlamaları, akrostiş şiir yazma ve hikaye yazma etkinliği v.b çalışmalar yapılmıştır.

Projenin kapanış toplantısına ortak okulların idarecileride da katılarak proje ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler. Projemizin finali espirili ve keyifli proje Kahoot yarışması ile sona erdi. Öğrencilerimize katılım sertifikaları hazırlanarak Eba Portfolyolarına eklenmiştir. Öğrencilerimize katılımları ve gösterdikleri gayret için teşekkürler...

Projemizin web sitesi:

02-06-202102-06-202102-06-202102-06-202102-06-2021