ERASMUS + PROJESİ ROMANYA HAREKETLİLİĞİ

Growing Green Generations

Çanakkale Fen Lisesi koordinatörlüğünde, Erasmus+ KA229 Okullar Arası değişim Ortaklıkları kapsamında yürütülen "Growing Green Generations" projemizin üçüncü hareketlilik etkinliği 20-25 Kasım 2022 tarihleri arasında Romanyalı ortağımız Lıceul Technologıc Elena Caragıanı ev sahipliğinde Romanya Tecuci' de gerçekleştirildi. Hareketliliğin ev sahipliğini Romanya ortağımız yaparken yaparken, İtalyan ortağımız Istituto Istruzione Scolastica Superiore "Carlo Alberto Dalla Chiesa",Slovak ortağımız Gymnazium Leonarda Stöckela ve Türkiye ortağı olarak Çanakkale Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle katılım sağladı.

20-25 Kasım 2022 tarihleri arasında dört okulun öğrencileri ekolojik denge farkındalığı ve bu farkındalığın korunup sürdürülmesini sağlayacak çeşitli çevre gezileri ve okul etkinlikleri gerçekleştirdiler. Hareketliliğimiz, ortaklarımız arasında güçlü bir paylaşım ve etkileşim imkânı sağlarken, gelecek nesillerimiz için birlikte çalışma fırsatı sundu. Öğrencilerimiz birbirlerini daha yakından tanıdı ve çok kültürlülük üzerine bakış açıları geliştirdi. Daha önceki hareketliliklerden tanışmış olmanın avantajı ile aralarındaki arkadaşlıkları arttırma fırsatı yakalamış oldular. Ayrıca ingilizce dil gelişimlerine de katkı sağlanmış oldu.

Video için aşağıdaki linke tıklayınız

meb_iys_dosyalar/17/01/345331/dosyalar/2022_12/09001410_CANAKKALE-FEN-LISESI-2.mp4

Yayın: 09.12.2022 - Güncelleme: 09.12.2022 00:15 - Görüntülenme: 553