2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇANAKKALE FEN LİSESİ YENİ E TWİNNİNG PROJESİ ''SAĞLIK İÇİN HAREKETE GEÇİN'' BAŞLIYOR

Çanakkale Fen Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ile birlikte yeni e Twinning projesi başlıyor. Biyoloji Öğretmeni Sunay ALTAN ve görevli öğrencilerle gerçekleştirilecek proje yurtiçi ve yurtdışı ortaklarla yürütülecektir.

Pandemi ile birlikte gençlerin daha dengesiz beslendiği, daha az hareket ettikleri ve kötü alışkanlıklara daha fazla yöneldikleri gözlemlenmiştir. Bu durumla mücadele etmek ve kalıcılığının önüne geçmek adına bu proje oluşturulmuştur. Projemiz lise düzeyindeki öğrencilere sağlıklı yaşam bilinci kazandırmak amacıyla yapılacak faaliyetlerden oluşacaktır. Sağlıklı yaşam, dengeli beslenme ve aktif bir yaşam tarzı konularında etkinlikler yapılacaktır.

''Sağlık  İçin Harekete Geç'' projesi ile okulumuzda öğrencilerle birlikte Sağlıklı yaşam için hareket etmeye herkesi davet ediyoruz.

18-10-202118-10-2021

Yayın: 18.10.2021 - Güncelleme: 18.10.2021 22:35 - Görüntülenme: 686